De Minnaar van Harold Pinter

De Minnaar, van Harold Pinter, is helaas niet meer te boeken voor in de huiskamer!

Sarah houdt van koude schotel en van hete woonkamers. Richard van vakkundige begeerte en van pientere vrouwen. Vergist Sarah zich vaker in de hoogte van haar hakken? Waar komt die fascinatie voor kolossale vrouwen bij Max ineens vandaan? Gaan we naar het museum, of komt je minnaar vanavond?

Neem plaats op de bank of aan tafel bij Sarah en Richard en maak van dichtbij mee hoe hun zorgvuldig opgebouwde wereldje in elkaar begint te donderen.

Sta je er wel eens bij stil, dat terwijl jij de middag in ontrouw doorbrengt, ik achter mijn bureau zit, te midden van balansen en grafieken…’

Theater dat onder je huid kruipt, dat je verleidt en verwondert midden in de intimiteit van een echte woonkamer. Mieke Ridder en Marten van der Meijden begeven zich tussen het publiek in de kamer alsof ze daar al jaren thuis zijn.

Marten van der Meijden en Mieke Ridder als Richard en Sarah – Foto’s: Peter van Amstel

“One way of looking at speech is to say it is a constant stratagem to cover nakedness.”

Harold Pinter.

Hier is de speellijst van De Minnaar te vinden.

U kunt zich voorstellen dat De Kraamkamer, als huiskamertheater-gezelschap, het moeilijk had in de Corona-periode. U kunt ons helpen door te doneren! De Kraamkamer heeft voor het voortbestaan publiek en gulle gevers nodig, om de verrassende huiskamerprojecten te kunnen blijven maken, op het niveau dat u van ons gewend bent.