De Kraamkamer Kraamt: De minnaar van Pinter, maar dan even helemaal anders…

Sarah houdt van koude schotels en van hete woonkamers. Richard van vakkundige begeerte en van pientere vrouwen. Vergist Sarah zich vaker in de hoogte van haar hakken? En waar komt die fascinatie voor kolossale vrouwen bij Max ineens vandaan? Zal er vandaag weer een minnaar opduiken, of zullen ze maar gewoon naar het museum gaan?

Neem plaats op de bank of aan tafel bij Sarah en Richard en maak van dichtbij mee hoe hun zorgvuldig opgebouwde wereldje in elkaar begint te donderen.

Sta je er wel eens bij stil, dat terwijl jij de middag in ontrouw doorbrengt, ik achter mijn bureau zit, te midden van balansen en grafieken? 

Theater dat onder je huid kruipt, dat je verleidt en verwondert midden in de intimiteit van een echte woonkamer ‘ergens’ in Den Haag (of omgeving). Mieke Ridder en Marten van der Meijden begeven zich tussen het publiek in de kamer alsof ze daar al jaren thuis zijn. Zo dichtbij, dat u ze kunt voelen en ruiken!

De Minnaar speelt in verschillende woonkamers in Den Haag en omstreken. Er zijn per voorstelling maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. U ontvangt het huisadres na uw reservering. 

Hier is de speellijst van De Minnaar te vinden.

Wilt u meer dan alleen gluren bij de buren? Haal dan zélf een minnaar in huis, dat is pas verfrissend! Neem dan contact op met productie@dekraamkamer.nl of bel 06-518 000 74.